Trabzonspor yönetiminden istifa açıklaması

Trabzonspor’da  Ts Clup’lardan sorumlu yönetici Murat Türköz’ün istifa açıklamasının ardından gündem yine hareketlendi.Trabzonspor’un Ts Clup’lardan sorumlu yönetici Murat Türköz’ün istifa kararının ardından gözler Bordo-Mavili yönetime çevrildi.Trabzonsp

Trabzonspor yönetiminden istifa açıklaması

Trabzonspor’da  Ts Clup’lardan sorumlu yönetici Murat Türköz’ün istifa açıklamasının ardından gündem yine hareketlendi.

Trabzonspor’un Ts Clup’lardan sorumlu yönetici Murat Türköz’ün istifa kararının ardından gözler Bordo-Mavili yönetime çevrildi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay Haber 61 Spor Servisine yaptığı açıklamada ; henüz elimize ulaşan bir istifa yazısı yok.İstifa yazısı elimize ulaştığı takdirde yönetim olarak toplanıp bu kararla ilgili yol haritası belirleyeceğiz dedi.

Daha öncede birkaç yöneticinin istifa ettiği haberlerinin gündeme geldiğini belirten Uzunay henüz bu konuda bir açıklama yapmak doğru değil konu çok sıcak dedi.Eğer böyle bir istifa yazısı elimize ulaşırsa bununla ilgili bir açıklama yapacaklarını belirtti.

Hatırlanacağı üzere Murat Türköz'ün yaptığı bazı açıklamalar yönetimi zor durumda bırakmıştı.

Haber 61 / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler