Trabzonspor yönetiminden açıklama

Trabzonspor Yönetim Kurulu Kartal Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin mahkeme kararıyla ilgili kulüp resmi internet sitesinde açıklamada bulundu.Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada ;Kulübümüzün, Kartal M. Ali Yılmaz Sosyal Tesisleri içinde yer alan ve 20

Trabzonspor yönetiminden açıklama

Trabzonspor Yönetim Kurulu Kartal Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin mahkeme kararıyla ilgili kulüp resmi internet sitesinde açıklamada bulundu.

Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada ;

Kulübümüzün, Kartal M. Ali Yılmaz Sosyal Tesisleri içinde yer alan ve 2011 yılında mahkeme kararlarıyla imar planı ve işletme ruhsatı iptal edilen, kiralama sözleşmesi ve işletme sözleşmesi tarafları ile hukuki olarak sorunlu, ağır tazminatlar ödemeyle karşı karşıya kalabileceğimiz Akaryakıt Tesisi için, bir süreç yönetimi sonunda, yeni haliyle LPG ruhsatı da ilave edilmek suretiyle, 1 Haziran 2015 tarihinde, Kartal Belediyesi’nden ‘’Yapı Ruhsatı’’ alınarak en önemli aşaması geçilmiştir. Bu süreç, kulübümüzün bu hususlarla ilgili mevcut hukuki sorunların çözümünü de beraberinde getirecek olup, ayrıca ilave bir kaynak girdisini de sağlamış olacaktır.

Süreç içerisinde, gerek imar planı tadilatı, gerekse yapı ruhsatının alınması için Kulübümüze verdikleri destek dolayısıyla;

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Erdoğan Bayraktar’a, Milletvekili Sn. Akif Hamzaçebi’ye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir Topbaş’a, Kartal Belediye Başkanı Sn. Altınok Öz’e, ilgili kurumlarda görev yapan tüm çalışan, bürokratlara ve proje sorumlusu CETT Mimarlık’a ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Trabzonspor Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor