Trabzonspor yönetimi kongre istiyor

Trabzonspor’da Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinin ardından kongre sesleri gür sesle dillendiriliyor. Bordo-Mavili ekipte ligin son sırasında bulunan Mersin İdman Yurdu mağlubiyeti camiayı çileden çıkarttı. Trabzonspor Yönetim Kurulunun birkaç gün içinde to

Trabzonspor yönetimi kongre istiyor

Trabzonspor’da Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinin ardından kongre sesleri gür sesle dillendiriliyor.

Bordo-Mavili ekipte ligin son sırasında bulunan Mersin İdman Yurdu mağlubiyeti camiayı çileden çıkarttı. Trabzonspor Yönetim Kurulunun birkaç gün içinde toplanıp Bordo-Mavili camianın geleceği ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yapacağı iddia ediliyor. Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun birkaç gün içinde Trabzon’a geleceği ve yöneticilerle yaptığı görüşmede siz nasıl bir karar alacaksanız bu kararı uygulayacağım dediği öğrenildi.Yöneticlerin bir çoğunun fikrininde kongre tarihinin belirlenmesinden yana olduğu da bir başka iddia.

SHOTA’NIN KADERİ BELLİ OLUYOR

Trabzonspor Yönetimi henüz toplantı yapmazken yönetim kurulu üyelerinin kişisel fikirlerinin Teknik Direktör Shota  Arveladze’nin yola devam edilmesi yönünde olduğu öğrenildi. Yeni gelecek yönetimin Shota konusunda karar vermesi görüşünde hakim olan yöneticilerin kararlarını toplantı da bu yönde beyan etmesi bekleniyor.Alınan saha sonuçlarının teknik direktör değişikliği ile çözülemeyeceği takımın içinde ciddi sıkıntıların olduğu ifade ediliyor.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor