Trabzonspor yönetimi adalet mücadelemizi bitirdi!

Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver, 3 Temmuz 2011'den beri devam eden adalet mücadelelerini Trabzonspor yönetiminin, Yıldırım Demirören'e destek vererek bitirdiğini söyledi.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu ve

Trabzonspor yönetimi adalet mücadelemizi bitirdi!

Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver, 3 Temmuz 2011'den beri devam eden adalet mücadelelerini Trabzonspor yönetiminin, Yıldırım Demirören'e destek vererek bitirdiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun mevcut başkan Yıldırım Demirören'in adaylığı için imza vererek destek olması üzerine Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver, bordo-mavili yönetimine ağır eleştirilerde bulundu.

UEFA temyiz kurulunun önünde Trabzonspor'un, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'i şikayeti bulunduğunu belirten Dilaver, "Buradan bir sonuç alamazsak Yıldırım Demirören'i FIFA'ya ve CAS'a şikayet edeceğiz. Yıldırım Demirören'in Trabzonspor'un oylarına ihtiyacı yok. FIFA, UEFA ve CAS'a, 'bakın kardeşim Trabzonspor bile beni destekledi' demek için alıyor. Yoksa 9 tane oya ihtiyacı yok. Adalet adına, Trabzonspor adına, temiz futbol adına kara bir gün. Trabzonspor yönetimi adalet mücadelemizi bitirdi" ifadelerini kullandı.

Dilaver, sosyal medya üzerinden de Trabzonspor yönetimine olan tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor