Trabzonspor yönetimi 28 Haziran'ı bekliyor

Başkan Muharrem Usta'nın müjde vermesi bekleniyor.

Trabzonspor yönetimi 28 Haziran'ı bekliyor
Trabzonspor'un organize edeceği iftar programında Başkan Muharrem Usta'nın açıklama yapması bekleniyor.

Trabzonspor Yönetimi 28 Haziran'a kitlendi. Bordo-mavili kulübün organize edeceği iftar yemeğinde, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın, camianın önemli isimleri karşısında önemli açıklamalar yaparak, müjdeler vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'da yeniden yapılanma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gelecek sezon iyi kurgulanmış bir kulübün temellerini atmak için her alanda faaliyetlerini sürdüren bordo-mavili kulüp, camiayı da birlik ve beraberlik içinde moralli tutmak için etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyor.

Ramazan ayı nedeniyle bordo-mavili kulüp 28 Haziran Salı günü camianın önde gelen isimlerinin yer alacağı iftar organizasyonu düzenliyor. Denizde bir teknede düzenlenecek olan iftar yemeğinden Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta'nın, camianın önde gelen isimleri karşısında önemli açıklamalar yaparak bazı müjdeler vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler