Trabzonspor yöneticisine yakıştı mı?

Başkan yardımcısı Aydın temsil ettiği kurumun farkında değil

Trabzonspor yöneticisine yakıştı mı?

BU KIYAFET AYDIN’A YAKIŞTI MI?

Trabzonspor  Alanyaspor karşısında hezimete uğrarken başkan yardımcısı Nevzat Aydın’ın protokol tribünündeki kıyafeti ise gündem oldu.
Bordo Mavili ekip sezona kötü bir başlangıç yaparken Trabzonspor başkan yardımcısı unvanlı yönetici Nevzat Aydın Alanyaspor maçını yönetici arkadaşlarının arasında ancak tişört ve bermuda şort ile izlemesi tepki topladı.

Maalesef başkan yardımcısı Aydın, kamusal ve sosyal yaşamda önce kendisinin, sonra taşıdığı unvanın ve son olarak ta temsil ettiği kurumun itibarını zedelediğinin farkında bile değil

Trabzonspor başkan yardımcısı gibi önemli bir görevde bulunan Aydın’ın Bermuda şort ve t-shirt  ile prtokol tribününde maçı izlemesi  bordo mavili taraftarlarıda çıldırttı. Taraftarlar Trabzonspor’da önemli bir görevde bulunan bu isim için  maça değil de sanki Alanya’da  plaja geldi şeklinde ifadeler kullandılar.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor