Trabzonspor Yöneticisi umutlu!

Trabzon Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral Akhisar yenilgisi sonrası sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi. Trabzonspor’u başarıya taşıyacak en önemli etkenin Başkan Muharrem Usta’nın çizdiği vizyonun tüm unsurlarca benimsenmesi olduğunu belirten Saral, Ca

Trabzonspor Yöneticisi umutlu!
Trabzon Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral Akhisar yenilgisi sonrası sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi. Trabzonspor’u başarıya taşıyacak en önemli etkenin Başkan Muharrem Usta’nın çizdiği vizyonun tüm unsurlarca benimsenmesi olduğunu belirten Saral, Camianın umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini belirterek “Karanlığın en zifiri olduğu an, şafağa en yakın andır” dedi.
 
İşte Gökhan saral’ın sosyal medya hesabından yayınladığı o mesajlar;
 
“Trabzonspor'umuzu başarıya taşıyacak en önemli etken, başkanımızın çizdiği vizyonu teknik ekibimizin ve futbolcularımızın özümsemesi, Kulüp personelimizin bu vizyona odaklı çalışması ve camiamızın tüm dinamiklerinin 50. yılda şampiyonluk hedefi etrafında kenetlenmesidir.
Karanlığın en zifiri olduğu an, şafağa en yakın andır.
Camiamız umutsuzluğa kapılmasın.
Aydınlık yarınlara birlikte yürüyeceğiz...”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor