Trabzonspor yöneticisi transferi açıkladı: Devre arasında...

Trabzonsporlu yönetici devre arasında takviye yapılacağını belirtti.

Trabzonspor yöneticisi transferi açıkladı: Devre arasında...
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, hem mali hem de sportif anlamda gerekli müdahaleleri yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Trabzonspor’un geleceği için sağlam adımlar atıyoruz" dedi.

Süper Lig'de geride kalan 6 maçta 4 mağlubiyet 2 galibiyet elde eden Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, bir an önce toparlanacaklarını söyledi. 

Bülbüloğlu, takım olamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirtti, "İstanbul'da bundan sonraki süreçte neler yapabileceğimizi konuştuk. Ersun Yanal'a güveniyoruz ve sonuna kadar da arkasındayız. Takım olamamanın sıkıntılarını yaşıyoruz ama bu düzelecektir. Psikolojik anlamda geçmiş dönemden kalan kalıntılar var. Genç oyuncularımız mevcut. Bir an önce toparlanacağız" diye konuştu.

"DEVRE ARASI TAKVİYE YAPILACAK"

Devre arası takımdaki eksik mevkilere takviyeler yapacaklarını dile getiren Önder Bülbüloğlu, şöyle devam etti:

"Ara transfer döneminde birkaç takviye yapmayı planlıyoruz. Şimdiden çalışmalarımıza başladık. Eksik mevkilerimiz belli ve bunun için harekete geçtik. Önceden bu işi çözmemiz gerekiyor. Son ana bırakmamamız lazım. Scout ekibi de çalışmalarına devam ediyor. Bu ekipte kısıtlamaya gitme gibi bir konu gündemimize gelmedi. Buradaki arkadaşlar iyi çalışıyor."

"FUTBOLCULAR CENNETTE"

Mali açıdan kısa ve uzun vadede şu an için acil bir durum söz konusu olmadığını kaydeden Bülbüloğlu, "Gerekli çalışmaları yaptık ve yeni kaynak yaratma yönünde de çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle stadın açılmasını bekliyoruz. Buradan da ciddi sponsorluk gelirlerimiz olacak. Ödemeler konusunda daha önce belirttiğimiz gibi işleri düzene soktuk. Hiçbir oyuncunun alacağında gecikme olmuyor ve bunu da böyle devam ettirmeye özen gösteriyoruz. Günü gelince ödemeler yapılıyor. Bu açıdan futbolcular adeta cennette" dedi.

"SAVURGAN OLMAYACAĞIZ"

Trabzonspor'da göreve geldiklerinde kulübün kötü bir durumda olduğuna dikkat çeken Bülbüloğlu, "Hassas bir dönemden geçiyoruz ve bu devam ediyor. Gerekli müdahaleleri yaptık. Şuan için nefes alabilen bir kulüp var. İlerisi adına bunu daha iyi boyutlara taşıyacağız. Özellikle mali anlamda daha döndürülebilir bir hal alacak. Bunun için de özellikle transfer ve oyuncu bütçelerini şuan ki seviyede korumamız önemli. Savurgan olmayacağız. Trabzonspor’un geleceği için sağlam adımlar atıyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler