Trabzonspor yöneticisi İbrahimovic'in menajeri ile görüştü

Trabzonspor Yöneticisi Fransa'da İbrahimovic'in menajeri ile görüştü.

Trabzonspor yöneticisi İbrahimovic'in menajeri ile görüştü
Nevzat Aydın Fransa'da Zlatan İbrahimovic'in menajeri iel sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola ile bir araya gelerek sürpriz bir görüşme yaptı. 

Geçtiğimiz sezonun kötü izlerini silmeye çalışan Trabzonspor, yeni sezona farklı bir takım yapısıyla girmek için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fransa'da transfer üssü kuran bordo-mavililerde başkan yardımcısı Nevzat Aydın ve teknik direktör Ersun Yanal futbolcularla ve menajerlerle görüşmelerini sürdürüyor. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Fransa'da sürpriz bir görüşmeye imza atarak İsveçli yıldız Ibrahimovic'in menajeri Mino Railo ile bir araya geldi.

Görüşme ile ilgili olarak açıklamada bulunan Nevzat Aydın, "Mino Raiola'nın elinde geniş bir oyuncu portföyü var. Çevresi gereği ulaşabildiği bütün takımların başkan seviyesinde bütün takımların menajerlerini tanıyor. Biz de Trabzonspor olarak onun bu çevresinden yararlanmak ve ihtiyacımız olan futbolcularla ilgili görüşlerini alarak ulaşabilme noktasında da yardımlarını istemek için bir araya geldik. Onunla ilgili konuştuk ve iki tane oyuncusunun durumunu öğrenmek için bir araya geldik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor