Trabzonspor yöneticisi bombaladı!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, son zamanlarda stadyumlarda güvenlik zafiyetinin arttığını söyledi.   İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği'ni göreve çağıran Gökhan Saral, sosyal

Trabzonspor yöneticisi bombaladı!
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, son zamanlarda stadyumlarda güvenlik zafiyetinin arttığını söyledi.
 
İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği'ni göreve çağıran Gökhan Saral, sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
"Son zamanlarda stadyumlarda sıklıkla güvenlik zafiyeti yaşanmakta ve bu zafiyet telafisi zor olaylara zemin hazırlamaktadır. Özel güvenliğin stadyumlarda yetersiz ve çaresiz kaldığı bir gerçeklik olarak karşımızda durmaktadır. Tribün fanatizminin kulüplere verdiği zararın önüne geçilmesi için İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF ve Kulüpler Birliği somut bir adım atmalıdır. Bir an önce komisyon oluşturulmalı ve çözüm önerileri masaya yatırılmalıdır. İlkesi; dostluk, barış ve kardeşlik olan sporun menfaat uğruna getirildiği bu nokta Türk futboluna zarar vermektedir. Stadyumların güvenliğinin emniyet mensuplarınca sağlanması artık elzemdir. Spordaki şiddet daha tehlikeli bir boyuta ulaşmadan acil eylem planı hayata geçirilmeli."
 
Tribün olaylarının bedelinin kulüplere ödetilmesi yanlışlığından da dönülmesini isteyen Gökhan Saral, açıklamasını şöyle tamamladı:
 
"Ayrıca şehrin Valisi ve Emniyet Müdürü'ne, stadyumdaki güvenliği ve huzuru sağlamaları gerektiği hatırlatılmalıdır. Vali ve emniyet müdürü, Trabzon'un en büyük markası olan Trabzonspor'un zarar görmemesi için de çalışmalıdır. Halkın temsilcisi ve sesi olan vekiller de stadyumlarda fotoğraf ve selfie çekip sosyal medya da paylaşımda bulunmanın yanı sıra ellerini taşın altına koymalıdır. Gerektiğinde şehrin mülki ve idari amirlerine görevlerini hatırlatmalıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor