Trabzonspor yine fırsat tepti

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 46'ya yükseltirken, Gençlerbirliği'nin puanı 38 oldu.

Trabzonspor yine fırsat tepti
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 1-1 sona erdi.
 
Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 46'ya yükseltirken, Gençlerbirliği'nin puanı 38 oldu.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada  ikinci yarı ilk yarıya göre daha hareketli geçti.66. dakikada Doğa yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü.

10 kişi kalan Gençlerbirliği eksik olmasına rağmen 4 dakika sonra golü buldu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Tomic geçti. 70. dakikada Tomic yaptığı şık plase ile frikikten topu ağlara göndermeyi başardı ve takımını Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçirdi.
 
Trabzonspor bu dakikadan sonra gol için baskısını arttırdı. 89. dakikada Medjani, serbest vuruş sonrasında ceza sahasında boşta kalan topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi.

Maçın detayları için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler