Trabzonspor yağmurda çalıştı

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışan bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan A

Trabzonspor yağmurda çalıştı

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışan bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Aytaç, Musa Nizam ve Yatabare antrenmana katılmazken, Gençlerbirliği maçında burnuna darbe alan Mustafa Akbaş özel bir maske ile antrenmana katıldı. Isınma ve taktik ağırlıklı çalışan bordo-mavili futbolcuları Çarşıbaşı ilçesinden gelen Gazi İlkokulu öğrencileri izledi.

20150430aw399129_02.jpg

20150430aw399129_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler