Trabzonspor ve Gençlerbirliği 78. randevueda

Trabzonspor yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak

Trabzonspor ve Gençlerbirliği 78. randevueda
Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Gençlerbirliği ile Trabzonspor, yarın 78. kez karşılaşacak.

Bugüne kadar oynanan 77 resmi karşılaşmada Trabzonspor sahadan 44 kez galip ayrılırken 14 maçta ise rakibine yenildi. Rakipler arasındaki 19 maç berabere biterken, bordo-mavili taraftarlar 151, kırmızı-siyahlılar ise 73 kez gol sevinci yaşadı.

Bordo mavililer  Ankara temsilcisiyle oynadığı 64 lig mücadelesinin ise 37'sini kazandı, 12'sini kaybetti. Ligde oynanan 15 maçta rakipler birer puan aldı. Ligde başkent temsilcisi 62, bordo-mavililer 126 gol attı.

Trabzonspor, Ankara'da oynanan 32 lig mücadelesinin 14'ünde hanesine 3 puan yazdıran ekip olurken, 8 karşılaşmada rakibine yenildi. Başkentte oynanan 10 maç ise berabere tamamlandı. Bordo mavililer Ankara'da taraftarına 49 gol sevinci yaşattı, 36 gol sonrası ise meşin yuvarlağı kalesinden başlama noktasına taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler