Trabzonspor ve Akhisar 9. randevuda

İki takım 9.kez karşılaşacak

Trabzonspor ve Akhisar 9. randevuda
Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, yarın yapacakları maçla birlikte 9. kez karşı karşıya gelecek. 

Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 8 lig maçında Trabzonspor, 2 Akhisar Belediyespor 4 galibiyet elde etti. 2 maç ise beraberlikle sona erdi. Bordo-mavililerin 10 golüne Akhisar Belediyespor 14 golle karşılık verdi.
Trabzon'da oynanan 4 lig maçında, bordo-mavililer 2 galibiyet elde ederken, Akhisar Belediyespor'un 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Avni Aker'de oynanan maçlarda bordo-mavililer 9 gol atarken, rakibi 7 gol kaydetti.
İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynana iki maçta Akhisar Belediyespor evinde oynadığı maçı 2-1 kazanırken, Trabzon'da oynanan maç ise 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Yanal, Akhisar Belediyespor karşısında öne geçmek istiyor
Trabzonspor teknik direktör Ersun Yanal, bugüne kadar Akhisar Belediyespor karşısına 3 farklı takımla çıktı. Yanal, ligde Akhisar Belediyespor'a karşı oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken, 1 maçta ise berabere kaldı. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Eskişehir takımlarının başında bulunduğu dönemlerde Yanal'ın takımları 8 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor