"Trabzonspor üzerine oyun oynandı"

Haber61 Spor servisi - Trabzonspor eski teknik direktörlerinden Giray Bulak ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TRT Spor'da katıldıkları programda açıklamalarda bulundu. Giray Bulak, olaylı Galatasaray Trabzonspor maçının ardından yaşanan gerilime dikkat

"Trabzonspor üzerine oyun oynandı"

Haber61 Spor servisi -

Trabzonspor eski teknik direktörlerinden Giray Bulak ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TRT Spor'da katıldıkları programda açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak, olaylı Galatasaray Trabzonspor maçının ardından yaşanan gerilime dikkat çekerek "Bakın Trabzonspor'un 2010-11 sezonunda kupası çalındı. Kötü günler yaşadı. Ama hep dik durdu. Bugün Trabzon'da bir maç var ve buradan çağrıda bulunuyorum, mutlaka sakin olunmalı." dedi. Galatasaray maçında oyuncuların tavırlarına da değinen Bulak " Oyunculara verilen ceza az bile. Burada bu işi yapması gereken yönetim var, lobisi var" ifadelerini kullandı

Kaya Çilingiroğlu ise oldukça çarpıcı ifadeler kullandı. Trabzonspor'un rezalet bir yönetimden kurtulduğuna vurgu yapan Çilingiroğlu "Trabzonspor'un kadrosu kötü futbolu kötü burada hemfikiriz. Ancak şöyle bir gerçek var Trabzonspor üzerinde tesadüf olmayan bir oyun oynandı. Sezon başından beri puanları çalındı. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor