Trabzonspor'un yabancıları mili maçlarda güldü

Trabzonspor'da milli takıma çağrılan yabancı oyuncularından 3'ü sevindi, 1'i üzüldü.

Trabzonspor'un yabancıları mili maçlarda güldü

Trabzonspor'dan milli takıma çağırılan yabancı oyunculardan 3'ü oynanan maçlar sonunda kazanırken 1'i mağlup oldu.

ONAZİ'Lİ NİJERYA KAZANDI

2018 Dünya Kupası Afrika Elemeleri B Grubu maçında Nijerya kendi evinde Cezayir'i 3-1'lik skorla geçti. 

Trabzonspor'da forma giyen Ogenyi Onazi'nin 90 dakika oynadığı maçta Nijerya'ya galibiyeti getiren golleri 25. ve 90+2. dakikalarda Victor Moses ve 42. dakikada Obi Mikel kaydetti. Cezayir'in tek golünü ise 67. dakikada Nabil Bentaleb attı.

Bu sonucun ardından gruptaki 2. maçından da galibiyetle ayrılan Nijerya, puanını 6'ya yükseltti. Cezayir ise 1 puanda kaldı.

Grubun 3. maçında Nijerya evinde Kamerun'u ağırlayacak, Cezayir ise deplasmanda Zambia'ya gidecek.

DURİCA VE BERO RAHAT KAZANDI

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubunda mücadele eden Trabzonsporlu oyuncular Jan Durica ve Matus Bero'nun formasını giydiği Slovakya Litvanya'yı 4-0'lık rahat bir skorla geçti.

Durica'nın 90 dakika forma giydiği maçta Bero 90. dakikada Vladimir Weiss'in yerine oyuna dahil oldu. Goller 12. dakikada Adam Nemec, 15. dakikada Juraj Kucka, 36. dakikada Martin Skrtel ve 86. dakikada Marek Hamsik'ten geldi.,

Slovakya İngiltere'nin 10 puanla lider olduğı grupta 6 puanla 3. sırada yer alıyor. 



RAMİLLİ AZERBAYCAN FARKLI KAYBETTİ

C Grubunda bulunan, Trabzonsporlu oyuncu Ramil Sheydaev ve eski Trabzonsporlu Deniz Yılmaz'ın formasını giydiği Azerbaycan deplasmanda Kuzey İrlanda ile karşı karşıya geldi. Ramil'in ilk 11'de başladığı ve yerini ikinci yarıda Deniz Yılmaz'a bıraktığı karşılaşmada Azerbaycan 4-0 mağlup oldu. 

Mücadelede golleri 27. dakikada Kyle Lafferty, 40. dakikada Gareth McAuley, 66. dakikada Conor McLaughlin ve 83. dakikada Steven Davis kaydetti.

Almanya'nın 12 puanla lider olduğu C Grubunda Azerbaycan 7 puanla 3. sırada yer alıyor. Aynı puana sahip Kuzay İrlanda 2. sırada.

Öte yandan Esteban Alvarado Kostarika milli takımından izin isteyerek takıma katılmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler