Trabzonspor'un transfer listesi netleşti

Trabzonspor taarruza geçmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'un transfer listesi netleşti
Trabzonspor'da transfer listesi her hattı ile şekillendi. Transfer taarruzunu başlatmak için hem Copa Ameria hem de Euro 2016'nın sonuçlanmasını bekleyen bordo mavililer 8 kişilki transfer listesiyle beklemeye geçti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda öncelikle sol bek, sağ bek, stoper, orta saha ve forvet mevkilerine transfer olmazsa olmaz olarak gören bordo mavililer 8 kişilik oyuncu tranfer listesine kilitlendi. Transfer listesinde bulunan 8 oyuncu ile büyük ölçüde anlaşan bordo mavililer bu transferleri eldeki oyuncular ile yolların ayırmasının ardından resmiyete dökmeyi planlıyor.

Bordo mavililerin yabancı oyuncu transferi öncelikleri arasında olan Boilesen için Hollanda basını "Trabzonspor ile anlaştı" haberleri yaparken bordo mavilierin başkan yardımcısı Nevzat Aydın bu transferin tıkandığını ve rafa kalktığını söyledi. Feyennord forması giyen Bilal Başakçıoğlu'nun da adı Fırtına ile anılıyor. Hakim Zyech, Dembele ve Kimpembe gibi isimler de bordo mavililerin gündemindeki diğer isimler olduğu öne sürülüyor..

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor