Trabzonspor'un kuruluş yıl dönümü kutlanıyor

Trabzonspor'un 49. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor.

Trabzonspor'un kuruluş yıl dönümü kutlanıyor

Trabzonspor’un 49. Kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Atatürk Alanındaki törene As Başkan Ahmet Çubukçu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi başkanı Cahit Erdem, Ali Rıza Egemen, Orhan İlarslan, Özer Bayraktar, Asım Örem, Erhan Cimşir, eski - yeni yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

Trabzonspor As Başkanı Ahmet Çubukçu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve yöneticiler Atatürk Alanında bulunan Atatürk anıtına çelenk koydular.

Ahmet Çubukçu burada yaptığı konuşmada, "50. Yılımıza girdik. Vefat eden eski yöneticilerimiz Sebahattin Çakıroğlu, Engin Kara ve Erbay Küçük’ün ölümü dolayısıyla üzüntülüyüz. Kendilerine Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Trabzonspor büyük hedefleri olan bir takım. Hüseyin Avni Aker’de tarih yazdı. Akyazı stadı ile yeni bir tarih yazacağız” dedi.

Divan başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen konuşmasında hayatını kaybedenlere rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyerek, “Camia, medya, eski ve yeni başkanlar ve yöneticiler bir bütün olursak başarıyı yakalarız” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un kurucularından Nizamettin Algan ise konuşmasında Trabzonspor’un kuruluşundan 1980’e kadar çok az yönetici değiştirdiğini ve başarılı olduğunu belirterek, “bu tarihten sonra yıl dolmadan yönetici ve hocalar değişti. Bu nedenle başarısızlık geliyor. Trabzonspor birlik ve beraberlik içinde eski günlerine dönecektir” şeklinde konuştu.

Atatürk Alanındaki tören sonrasında Sülüklü mezarlığında saat 11:00’de bir tören daha yapılacak.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler