Trabzonspor'un kabusu bitmiyor

Trabzonspor deplasmanda kazanamıyor

Trabzonspor'un kabusu bitmiyor
2015-16 sezonunda deplasmanda yalnızca 4 maç kazanabilen Trabzonspor, yeni sezonun ilk dış saha maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

DEPLASMAN KABUSU SÜRÜYOR

Yeni sezona Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 2'nci haftasında Gaziantepspor mağlubiyeti ile deplasmanda kötü sonuçlar almayı sürdürdü. Geçen sezonun 27’nci haftasında Gaziantepspor’u 1-0 mağlup ederek deplasmanda 3 puana uzanabilen Trabzonspor, sonraki 4 dış saha maçından da galibiyet çıkaramadı. Yeni sezondaki ilk deplasman maçında Gaziantepspor’a konuk olan bordo mavililer, aldığı 1-0 mağlubiyetle yine hüsran yaşadı.

Bu arada, Trabzonspor’da futbolculara milli maç arası nedeniyle 3 gün izin verildi. Bordo mavililer, üç günlük iznin tamamlanmasının ardından 31 Ağustos Çarşamba günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanarak Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor