Trabzonspor'un az daha 3 puanı silinecekti!

Hacıosmanoğlu döneminden kalan borç az daha bir facia ile sonlanacaktı

Trabzonspor'un az daha 3 puanı silinecekti!
Haber61 Spor Servisi

Başkan Muharrem Usta döneminde ekonomik anlamda kalkınmaya çalışan Trabzonspor'un yine bir faciayı kıl payı atlattığı iddia edildi.

İddiaya göre; Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde rekor transfer bedeliyle transfer edilen Waris, ödemeleri yapılmaması nedeniyle bordo mavili kulübü UEFA'ya şikayet etti.  UEFA ise  geçtiğimiz hafta başında Trabzonspor'u ödemenin kısa süre içerisinde yapılmasını aksi takdirde, PTT 1. Lİg'de cezalandırılan takımlar gibi 3 puan silme cezası uygulanacağını bildirdi. Bunun üzerine acil olarak harekete geçen Başkan Usta ve ekibinin geçtiğimiz hafta cuma günü 8 Milyon TL tutan Waris'in ödemesini gerçekleştirdiği belirtildi.

Hali hazırda UEFA'nın verdiği bütçe planına göre yoluna devam eden bordo mavililerin büyük bir sıkıntıdan böylece kurtulduğu öne sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor