Trabzonspor'un 50. yıl logosu belli oluyor

Trabzonspor'un 50. yıl logosu yarışmasında katılım sona eriyor.

Trabzonspor'un 50. yıl logosu belli oluyor
Trabzonspor'da 50'inci Yıl Logo Yarışması'na katılımın bugün saat 18.00’de sona ereceği belirtildi. Yarışmaya yönelik başvuruların yoğun şekilde devam ettiği ve şu ana kadar 2500’ü aşkın logo gönderildiği öğrenildi. 7 Ekim saat 18.00’den sonra yapılan başvuruların değerlendirmeye girmeyeceği, taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine, halk oylamasının 13 Ekim tarihine kadar uzatıldığı kaydedildi. 

13 Ekim 2016, saat 18.00 itibariyle en fazla oyu alan logo sahibinin, 'Halkın Birincisi' seçileceği bildirildi. Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, yarışmanın ikinci aşamasında, Trabzonspor Kulübü bünyesinde oluşturulan jüri tarafından seçilecek diğer dört tasarı ile 'Halkın Birincisi' yeniden değerlendirmeye tabi tutulacak ve 17 Ekim tarihinde Trabzonspor 50'inci Yıl Logo Tasarım Yarışması Birincisi belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor