Trabzonspor UEFA'yı beklemeyecek!

Antalyaspor sonrası görevine son verilen teknik direktör Hami Mandıralı'nın yerine kimin gelecekği merakla bekleniyor.    Trabzonspor 2. Başkanı Nevzat Aydın, teknik direktör konusunda en kısa zamanda, gelecek hafta başında net kararı vereceklerini açıkla

Trabzonspor UEFA'yı beklemeyecek!
Antalyaspor sonrası görevine son verilen teknik direktör Hami Mandıralı'nın yerine kimin gelecekği merakla bekleniyor. 
 
Trabzonspor 2. Başkanı Nevzat Aydın, teknik direktör konusunda en kısa zamanda, gelecek hafta başında net kararı vereceklerini açıkladı.
 
Bu noktada UeFA’nın halen kendilerine iletlediği kararı beklemekten de vazgeçtiklerini söyleyen Bordo-Mavililer’in idarecisi, “Sonuç itibariyle kendi planlarımızı bir an önce yapmak, yeni sezon için düğmeye basmak zorundayız. Hem yerli hem de yabancı teknik adamlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içinde net gelişmeyi taraftarlarımızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler