Trabzonspor UEFA'ya karşı böyle savunulacak

Trabzonspor yarın saat 14.00'te UEFA ile görüşme gerçekleştirecek. Maddi sorunlar nedeniyle ceza alması gündemde olan bordo mavili ekip cezadan kurtulabilmek için savunma verecek. Savunmayı yapacak olan başkan Muharrem Usta detayları açıkladı. UEFA'nın öz

Trabzonspor UEFA'ya karşı böyle savunulacak

Trabzonspor yarın saat 14.00'te UEFA ile görüşme gerçekleştirecek. Maddi sorunlar nedeniyle ceza alması gündemde olan bordo mavili ekip cezadan kurtulabilmek için savunma verecek. Savunmayı yapacak olan başkan Muharrem Usta detayları açıkladı.

UEFA'nın özellikles on 3 yılı incelediğini söyleyen Usta; UEFA bizim önümüze son 3 yıldaki maddi durumu koyuyor. Ayrıca devre arasından önceki 6 ayda 95 Milyon TL zarar yapılmış. Biz bunu kısa sürede 30 Milyon TL'ye kadar indirdiğimizi söyleyeceğiz ve gelirin giderlerin üzerinde olduğu bir tabloyla UEFA'ya götüreceğiz. 4 yıllık iş planı istiyor UEFA. İlk olarak yapabileceklerimizi orttaya koyacağız. Kalem kalem herşeyi anlatacağız. UEFA şuna bakıyor, "Bu yönetim buna bakıyor". Çünkü son 3 yılda 77 Milyon Euro zarar var. Biliyorsunuz Beşiktaş ve Galatasaray ceza almıştı. Biz izleme talep edeceğiz. Başkan olarak sunumu da ben yapacağım.  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor