Trabzonspor UEFA Kupalarına katılamayabilir

UEFA kupalarında mücadele eden ve UEFA kulüp lisansına sahip olan kulüpler bir nevi 30 Eylül hesap kapama defterini UEFA'ya teslim etti. Trabzonspor daha önce UEFA’ya taahhüt edilen denk hesap bilançosunu borcu yoktur yazılarını dosyaya koydu. Bordo-Mavil

Trabzonspor UEFA  Kupalarına katılamayabilir

UEFA kupalarında mücadele eden ve UEFA kulüp lisansına sahip olan kulüpler bir nevi 30 Eylül hesap kapama defterini UEFA'ya teslim etti. Trabzonspor daha önce UEFA’ya taahhüt edilen denk hesap bilançosunu borcu yoktur yazılarını dosyaya koydu.

Bordo-Mavili ekip yaşadığı maddi sıkıntılar nedeni ile UEFA’dan ceza almakla karşı karşıya olduğu iddia edildi. Trabzonspor’un denk bütçe konusunda ciddi sıkıntı yaşadığı bunları düzeltmek için çare yollarını araştırsa da işinin kolay olmadığı biliniyor.

UEFA FFP komitesinin son teslim tarihi 15 Ekim olan 30 Eylül bilançolarıyla ilgili incelemesini yaptıktan sonra ilk kararını Mart - Nisan ayı gibi vereceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor