Trabzonspor UEFA ile bir görüşme daha yapacak

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Önder Bülbüloğlu, UEFA ile bir görüşme daha yapacaklarını söyledi.   Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, karşılaşma ve UEFA ile ilg

Trabzonspor UEFA ile bir görüşme daha yapacak
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Önder Bülbüloğlu, UEFA ile bir görüşme daha yapacaklarını söyledi.
 
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, karşılaşma ve UEFA ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Bülbüloğlu, Fenerbahçe karşılaşmasını kazanarak taraftarların gönlünü almak istediklerini belirterek, Fenerbahçe karşılaşmalarının Trabzonspor camiası için önemli olduğunu, futbolcuların da kendilerini maça buna göre hazırladıklarını, kaybedilen Gençlerbirliği karşılaşması sonrasında futbolcuların kendilerine özür borcu olduğunu Fenerbahçe karşısında kendilerini affettireceklerini söyledi.

UEFA İLE BİR GÖRÜŞME DAHA

UEFA ile Mali Fair Play kriterleri konusunda bir görüşme daha yapacaklarını dile getiren Bülbüloğlu, Son görüşmenin ardından UEFA’ya raporlar gönderdiklerini ve beklemeye geçtiklerini, Fenerbahçe maçı öncesinde bir görüşme olmasını beklediğini ancak bu görüşmenin ay sonuna hatta mayıs ayı başına sarkabileceğini, sürecin devam ettiğini ve haber beklediklerimi ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler