"Trabzonspor uçuruma sürükleniyor"

Yönetime sert eleştiriler yapan Ali Kemal Denizci, “Kulübü uçuruma sürüklüyorlar. Trabzonspor her geçen gür eriyor. Bunların transfer yapması Trabzonspor’u bitirir” ifadelerini kullandı Kulüp onlara bol geldi! Yönetime veryansın eden Ali Kemal Denizci, “O

"Trabzonspor uçuruma sürükleniyor"
Yönetime sert eleştiriler yapan Ali Kemal Denizci, “Kulübü uçuruma sürüklüyorlar. Trabzonspor her geçen gür eriyor. Bunların transfer yapması Trabzonspor’u bitirir” ifadelerini kullandı
 
Kulüp onlara bol geldi!
 
Yönetime veryansın eden Ali Kemal Denizci, “Onlar gündem olmanın, hava yapmanın peşinde. Trabzonspor onların umurunda değil. Böyle gitmeyeceğini herkes görüyor. O kadar iyi şeyler yaptıysan, kendine güveniyorsan kongreye git sende de aday ol. Ama o koltuğu buldular kalkmak istemiyorlar. Belki de o koltuktan ayrıldıklarında basit bir insan olmaktan korkuyorlar” diye konuştu. Özellikle gurbetteki Trabzonsporlular’ın artık kan ağladığını dile getiren Denizci, “Trabzonspor bir markadır, herhangi bir kulüp değildir. Bu kulüp onlara bol geldi” dedi.
 
Çıkıp aday olsunlar!
 
Bu yönetimin göreve gelmesinin camianın bir hatası olduğunu söyleyen Ali Kemal Denizci şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor camiası böyle hataları birkaç kez yaptı. Ama bundan sonra çok farklı olacak.  Trabzonspor’u gerçek düşünenler bu kulübe sahip çıkacaktır. Bugüne kadar kendimi hep dışta tutuyordum. Artık ben bile elimi taşın altına koyacağım. Bunlar kongreyi ne kadar uzatırsak iyi diyorlar ama Trabzonspor’u uçuruma götürüyorlar. Trabzonspor her geçen gün eriyor. Kendilerine güveniyorsalar aday olsunlar.”
 
Artık her şey yapılmalı!
 
Mevcut yönetimin sezon sonunda transfer yapmasının Trabzonspor’u bitireceğini de iddia eden Denizci, “Bunların transfer yapması çok yanlış. Gelecek insanlara bırakmalılar transferi. Kongre yapsınlar, aday olsunlar ondan sonra transfer yapsınlar. Mevcut haliyle transfer yapmaları Trabzonspor’u uçuruma sürükler. Başlarına silah dayamıyoruz ama eğer içlerinde biraz Trabzonsporluluk varsa kongreye giderler. Artık yeter. Bu yönetimden kurtulmak için kayyum da dahil olmak üzere herşey yapılmalı” ifadelerini kullandı.
 
Burası Ersun Yanal’ın babasının tekkesi değil
 
Ersun Yanal hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Efsane futbolcu Ali Kemal Denizci, “Ersun Hoca’nın ne olduğunu, kim olduğunu herkes görecek. Yakalamış Trabzonspor’u istediği gibi at koşturuyor. Şunu kovdum, bunu alın demek çok kolay. Yarın o parasını alıp gidecek. Gerisi umurunda bile değil. Ama burası onun babasının tekkesi değil” ifadelerini kullandı.
 
Karadenizin Sesi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor