Trabzonspor uçağında panik anları

Trabzonspor uçağında korku dolu anlar yaşandı.

Trabzonspor uçağında panik anları

Slovakya’nın Samorin kasabasında gerçekleştirdiği 1’inci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor, yurda dönüş yaptı.

Yerel saatle 23.20’de Viyana’dan THY’ye ait tarifeli uçak ile havalanan Trabzonspor kafilesi, 03.00 sıralarında Trabzon Havalimanı’na iniş yaptı. Bordo mavililerde, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yanı sıra birçok oyuncu kafileden ayrı memleketlerine gitti. Dönüş uçağında Trabzonlu futbolcuların yanı sıra, yabancı futbolculardan Esteban ile Akakpo da yer aldı. 3 gün izinli olan Karadeniz ekibi, 20 Temmuz’da Trabzon’da toplanarak 23 Temmuz’da başlayacak ikinci etap kampına kadar çalışmalarını burada sürdürecek.

HAVADA PANİK

Bu arada, Trabzonspor takımını taşıyan uçak havada türbülansa yakalandı. Peş peşe yaşanan şiddetli sarsıntılar nedeniyle bazı futbolcular paniğe kapılırken, uçakta bulunan yolcular tarafından sakinleştirmeye çalışıldı. Uçağın havalimanına inmesiyle futbolcular alkış tutarak, rahat bir nefes aldı.







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor