Trabzonspor transfere hız verdi

Gelecek sezon için kaliteli bir kadro kurmak adına çalışmalarına devam eden Trabzonspor Medical Park, Dragan Milosavljevic ile görüşüyor.Şu ana kadar Damian Kulig, Johnson Odom ve İbrahim Yıldırım’ı kadrosuna katan Karadeniz ekibi Velickovic, Stipanovic v

Trabzonspor transfere hız verdi

Gelecek sezon için kaliteli bir kadro kurmak adına çalışmalarına devam eden Trabzonspor Medical Park, Dragan Milosavljevic ile görüşüyor.

Şu ana kadar Damian Kulig, Johnson Odom ve İbrahim Yıldırım’ı kadrosuna katan Karadeniz ekibi Velickovic, Stipanovic ve Hardy gibi önemli isimleri de takımda tutmayı başardı. 

Şutör guard arayışlarını sürdüren Bordo-Mavililer, Partizan forması giyen Milosavljevic’i gündemine aldı. Milosavljevic bu sezon Partizan formasıyla Adriyatik Ligi’nde 11 sayı 3.7 ribaunt 1.7 asist ortalamaları ile sezonu tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler