Trabzonspor transfer yapacak mı ?

Spor Toto Süper Lig’e 2 galibiyet 1 beraberlikle başlayan Trabzonspor 1. Tescil ve transfer dönemini bitirdi. Bordo-Mavili ekip yeni sezonda Kayserispor’dan Okay ve Alper’i renklerine bağlayarak başladığı transfer döneminde Teknik direktörlük koltuğuna Şo

Trabzonspor transfer yapacak mı ?

Spor Toto Süper Lig’e 2 galibiyet 1 beraberlikle başlayan Trabzonspor 1. Tescil ve transfer dönemini bitirdi.

Bordo-Mavili ekip yeni sezonda Kayserispor’dan Okay ve Alper’i renklerine bağlayarak başladığı transfer döneminde Teknik direktörlük koltuğuna Şota Arveladze’yi getirdi.Şota’nın gelişi ile  nokta transfere ağırlık veren Trabzonspor Esteban,Cavanda, N’Doye,Marko Marin ve Douglas transferleri ile birinci transfer sezonunu noktaladı.

Sportif Direktör Süleyman Hurma Haber61 Spor Servisine yaptığı açıklamada,çok önemli bir durum olmadıkça transferin ilk dönemine nokta koyduklarını belirterek,Trabzonspor’a katkı sağlayacak transferler yaptığımızı düşünüyorum.Bu takım ilerleyen haftalarda oyun ritmini yakalayıp çok iyi işlere imza atacağını düşünüyorum dedi.

Avusturya ekibi Rapid Wien’de forma giyen 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Louis Schaub’un gündemlerinde olmadığını belirten Hurma çok özel bir durum olmadıkça transferi kapattık dedi.

Haber :Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor