Trabzonspor transfer için neyi bekliyor?

Transfer sezonunun suskun isimlerinden Trabzonspor’da eksik mevkilere transfer yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.Trabzonspor Kulüp Sportif Direktörü Süleyman Hurma transfer için temaslarını sürdürürken transfer edilecek oyuncularla ilgili son karar

Trabzonspor transfer için neyi bekliyor?

Transfer sezonunun suskun isimlerinden Trabzonspor’da eksik mevkilere transfer yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

Trabzonspor Kulüp Sportif Direktörü Süleyman Hurma transfer için temaslarını sürdürürken transfer edilecek oyuncularla ilgili son kararı teknik direktör Ersun Yanal’ın vereceği belirtildi.

Tedavisi için Amerika’da bulunan teknik direktör Ersun Yanal’ın Perşembe günü Süleyman Hurma ile bir araya geleceği ifade edildi. Yapılacak görüşmede Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın prensip anlaşmasına vardığı oyuncuların hangisi ile sözleşme imzalayacağını belirleyecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler