Trabzonspor toplu pazarlıkta

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta toplu pazarlıkta

Trabzonspor toplu pazarlıkta
5 FUTBOLCUYLA GÖRÜŞÜYOR
Trabzonspor’transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavili ekibin başkanı Muharrem Usta Roma'da futbolcu transferlerini bizzat yürütüyor.TrabzonspqorDan ayrılmasına keszin gözüyle bakalın  Erkan Zengin için Eskişehirspor'un resmi teklifi beklenirken başkan dış transferde de yoğun mesai harcıyor
AYTAC’IN MALİYETİNE BAKIYORLAR
Trabzonspor'un, Bundesliga ekiplerinden Darmstadt 98 takımında forma giyen gurbetçi stoper Aytaç Sulu'yu  gündemine aldığı öğrenildi.
Bir dönem Türkiye'de Gençlerbirliği forması da giyen 30 yaşındaki Aytaç'ın menajeri de, Trabzonspor'un kendileriyle ilgilendiğini doğruladı. Aytaç'ın maliyetinin uygun olması durumunda teknik direktör Ersun Yanal’ın bu transfere sıcak baktığı belirtildi.
BAŞKAN USTA TOPLU PAZARLIKTA
Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta Napoli'nin orta saha oyuncusu Omar El Kaddouri için pazarlık masasında. Başkan ayrıca Nice takımından Pied ve Fiorentinalı stoper  Roncaglia veKızılyıldızlı İbanez'in transferinide bitirmek üzere.  
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor