Trabzonspor toplanıyor

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi dün sağlık kontrolünden geçmeye başlarken, bordo mavililerin ilk etap hazırlık kampı için 3 Temmuz Cuma günü Hollanda'ya gideceği açıklandı. Yönetimde istifaların ardından kriz yaşayan, transferde istediği oyun

Trabzonspor toplanıyor
Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi dün sağlık kontrolünden geçmeye başlarken, bordo mavililerin ilk etap hazırlık kampı için 3 Temmuz Cuma günü Hollanda'ya gideceği açıklandı. Yönetimde istifaların ardından kriz yaşayan, transferde istediği oyuncuları Mbia dışında hâlâ kadrosuna katamayan Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları için futbolcular toplanmaya başladı. Gruplar halinde sağlık kontrolüne tabi tutulan bordomavili oyunculardan Onur Recep Kıvrak, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Uğuran Çakır, İbrahim Demir, Musa Nizam ve Yusuf Erdoğan dün çeşitli testlerden geçirildi. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etap kampı için 3 Temmuz Cuma günü Hollanda'ya hareket edecek. Arnhem'de 14 Temmuz'a kadar antrenmanlarını sürdürecek olan bordo-mavililer, daha sonra Trabzon'a dönecek. 16 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turunda, Lüksemburg'un Differdange 03 ve Galler'in Bala Town eşleşmesinin galibiyle sahasında ilk maçı oynayacak olan bordo-mavililer, 18 Temmuz'da yine gurbete çıkacak. 
 
İKİNCİ ETAP İNGİLTERE'DE 
Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda İngiltere'nin Newcastle kentine gidecek olan Trabzonspor, 4 günlük çalışmanın ardından 23 Temmuz'da oynayacağı Avrupa Kupası maçı için Galler veya Lüksemburg'a geçecek, maçı oynadıktan sonra yeniden Newcastle'a geri dönecek. Bordo-mavili futbolcuların, 28 Temmuz'a kadar İngiltere'de kamp çalışmalarını sürdereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor