Trabzonspor Teknik adam için UEFA'yı bekliyor

UEFA'dan karar çıkmasını bekleyen Trabzonspor'da geri sayım başladı.    Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, UEFA ile görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi. Bülbüloğlu, UEFA’nın kararını beklediklerini belirterek, “Süreç biraz daha uza

Trabzonspor Teknik adam için UEFA'yı bekliyor
UEFA'dan karar çıkmasını bekleyen Trabzonspor'da geri sayım başladı. 
 
Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, UEFA ile görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi. Bülbüloğlu, UEFA’nın kararını beklediklerini belirterek, “Süreç biraz daha uzayacak gibi duruyor. Bu hafta sonuçlanmasını bekliyorduk ancak süre uzayacak. UEFA ile görüşme halindeyiz. Süreci en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
UEFA KARARINA GÖRE TEKNİK ADAM
Teknik direktör konusunu da UEFA’nın vereceği kararın ardından ele alacaklarını söyleyen Bülbüloğlu, şöyle konuştu;
 
“UEFA şu anda karar aşamasında. Biz de gelecek yıl için planlarımızı UEFA’nın vereceği kararın ardından hayata geçireceğiz. Bütçe konusunda çok dikkatli olacağız. Teknik Direktör konusunu da UEFA’nın vereceği kararın ardından ele alacağız. Oradan çıkacak sonucun ardından gelecek sezonki çalışmalarımıza yön vereceğiz.”
 
GENÇLER FIRSATI İYİ KULLANDI
Çaykur Rizespor maçına da değinen Bülbüloğlu, genç oyuncuların ortaya koyduğu performansın kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Genç oyuncularımızın ortaya koyduğu performans beni çok mutlu etti. Gol attılar, attırdılar, mücadele ettiler. Ellerine geçirdikleri fırsatı iyi değerlendirdiler. Gelecek adına çok güzel mutluluk verici bir olay. İnşallah gençlerden daha fazla kazancımız olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor