Trabzonspor tehlikeli virajda!

Trabzonspor’da üst üste gelen kötü sonuçlar büyük bir kabusu da beraberinde getirdi. Zirveden ve Avrupa potasından tamamen kopan Karadeniz ekibi tehlike hattının ateşini çok daha yakından hissediyor. Özellikle üst üste oynayacağı 2 karşılaşma, Bordo-Mavil

Trabzonspor tehlikeli virajda!
Trabzonspor’da üst üste gelen kötü sonuçlar büyük bir kabusu da beraberinde getirdi. Zirveden ve Avrupa potasından tamamen kopan Karadeniz ekibi tehlike hattının ateşini çok daha yakından hissediyor. Özellikle üst üste oynayacağı 2 karşılaşma, Bordo-Mavililer’in sezonu ya çok rahat geçirmesini ve erkenden gelecek dönem planları yapmasını sağlayacak ya da kabus dolu anlar başlayacak. 
 
Alttakilerin final maçları
 
Çünkü Fırtına’nın ilk rakibi, Süper Lig’de kalma mücadelesi veren ve son dönemlerde aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Mersin İdman Yurdu. Rakibini Avni Aker’de ağırlayacak olan Trabzonspor, saha ve seyirci avantajıyla 3 puanın peşinde koşacak. Şu an için prestij anlamı taşıyan, ancak sıralamada rakibi olmayan Beşiktaş ile oynanacak erteleme maçından hemen sonraki rakip ise Sivasspor. Kısır bir dönemden geçen Yiğidolar, gelecek hafta ne sonuç alırsa alsın Trabzonspor mücadelesi onlar için erken final niteliği taşıyor olacak. Trabzonspor eğer bu süreçte beklenen patlamayı yapar ve sahadan istediği sonuçlarla ayrılırsa, 50. yılı olan 2016-2017’ye erkenden ve rahat olarak hazırlanma fırsatı bulacak. Ancak aksi sonuçlar Bordo-Mavililer’i hiç hayal bile etmediği bir mücadelenin içine itebilir. 
 
Trabzonspor'un kalan maçları
 
Mersin İdmanyurdu
Beşiktaş
Sivasspor
Gaziantepspor (D)
Başakşehir
Gençlerbirliği (D)
Fenerbahçe
Eskişehirpsor (D)
Çaykur Rizespor
Antalyaspor (D)
Kasımpaşa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor