Trabzonspor taraftarlarından yönetime çağrı

2015-2016 sezonuna başarılı bir başlangıç yapan Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde 25 bin kişilik ful tribünler önünde kamuoyununda hem fikir olduğu maçın favorisi  Trabzonspor , Galatasaray karşısında 90 dakikalık oyunda mutlak sahanın hakimi old

Trabzonspor taraftarlarından yönetime çağrı
2015-2016 sezonuna başarılı bir başlangıç yapan Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde 25 bin kişilik ful tribünler önünde kamuoyununda hem fikir olduğu maçın favorisi  Trabzonspor , Galatasaray karşısında 90 dakikalık oyunda mutlak sahanın hakimi olduğu halde maçın hakemi tarafından kazanması engellenmiştir.
 
Cüneyt Çakır kamuoyunda yurt dışında farklı, yurt içinde farklı maç yönetimleri ile ünlü bir hakem. Galatasaray maçında rakibin pozisyon bulması ve gol atması adına her türlü eğilimi geçekleştirmiştir ve başarılı olmuştur. Özellikler GS lehine olan olmayan pozisyonlarda TS ceza sahası çevresinde yarattığı pozisyonlarla GS'nin gol atmasına zemin hazırlamıştır. Trabzon sporun ise mutlak penaltısını vermemiştir. Üstelik pozisyon tam hakemin görüş alanında idi. Göz göre göre beklide penaltıdan atacağı gol ile Trabzonspor'un öne geçmesini engellemiştir. Cüneyt Çakır özellikle Trabzonspor'un oynadığı BF, GS BJK maçlarında Trabzonspor'u katletmiştir
 
Eyyamcı, tetikçi ve emek hırsızı Cüneyt Çakırı artık Trabzonspor maçlarında görmek istemiyoruz.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi " Bizim olduğumuz yerde artık hiç kimse Trabzonspor'un hakkını yiyemeyecektir"  diyen TS başkanı ve yönetimi  bırakın Trabzonspor'un hakkının yenilmesinin engellemeyi yapılan haksızlıklara tepki gösteremeyecek acizlikdeler. Zaten Trabzonspor'un haklı davasını şikecilerin kurtacısı Yıldırım Demirören federasyonuna destek vererek satmıştır. İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine buradan sesleniyorum, makamlar kendi egonuzu tatmin etme yeri değildir..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor