Trabzonspor taraftarlarına soruşturma

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor evinde oynadığı son karşılaşma olan Torku Konyaspor müsabakasından 2 – 1 lik net bir skor ile mağlup oldu. Bu skorun ardından karşılaşmayı izlemeye gelen Bordo Mavili taraftarlar 90. dakikanın sonunda Trabzonspor yöne

Trabzonspor taraftarlarına soruşturma

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor evinde oynadığı son karşılaşma olan Torku Konyaspor müsabakasından 2 – 1 lik net bir skor ile mağlup oldu. Bu skorun ardından karşılaşmayı izlemeye gelen Bordo Mavili taraftarlar 90. dakikanın sonunda Trabzonspor yönetimini ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu hedef alan tezahüratlar yapmaya başladı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Karşılaşma sonrasında takımın çıkışını bekleyen bir gurup tarafta, yine sahada olduğu gibi tepkilerini dile getirdi. Herhangi bir taşkınlık yaşanmadan karşılaşma sonrası taraftarlar Trabzonspor kafilesi stattan ayrılınca dağıldılar. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; hem karşılaşma sonrası hemde sonunda kötü tezahürat yapan taraftarlar kameralarda tespit edildi.

HAKLARINDA SORUŞTURMA BAŞLADI

Stadyum içerisinde ve dışından güvenlik kameralarında takılan 10 taraftar hakkında soruşturma başlattı. Gülbaharhatun polis merkezine çağrılan taraftarlar hakkında “ 6222 Sayılı Kanuna Muhalefet ederek Hakaret içerikli tezahüratta” bulundukları gerekçesi ile işlem yapıldı. Taraftarlar hakkında soruşturmanın sürdüğü öğrenirken,yeşil sahalardan uzaklaştırma cezası alması bekleniyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor