Trabzonspor taraftarları iftarda buluştu

Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği İstanbul'da iftar yemeği düzenledi.

Trabzonspor taraftarları iftarda buluştu

Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Gebze’de düzenlediği iftar programı ile taraftarları bir araya getirdi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir otelde düzenlenen iftara Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın yanı sıra, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altuntaş, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada “bizler yönetim kuruluna ve başkanımıza desteğimizi hissettirmeliyiz. Şampiyon olalım diyerek şampiyon olunmuyor. Herkese soruyorum Trabzonspor için ne yaptınız. Hayal kurmadan gerçek bir Trabzonspor taraftarı olmaya davet ediyorum. Herkesin Trabzonspor için yapacağı şeyler var. Trabzonspor’u seven ve maddi anlamda çok iyi katkılar yapacak olan iş adamları olduğunu biliyorum. Sayın Muharrem ustadan herkesin cebine uzanacak bir projeyi hayata geçireceğini düşünüyorum. Bir olalım birlikte olalım ve şampiyon olalım.” dedi.
 


Muharrem Usta, Trabzon dışında Trabzonlu olmanın hem zor hem de kolay olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Trabzonspor söz konusun olduğunda yüreğimizin bir köşesinde kıpırdayan bir kuş gibi onun her zaman başarısını görmek istediğimiz bir şey Trabzonspor. Her kulübün inişli çıkışlı yıllar vardır. Maalesef Trabzonspor için bu dönem biraz sıkıntılı bir dönem. Çok zor bir sezonu geride bıraktık. Burada olan bitenleri sizlerle konuşmuş olsam Bu ramazan soframızın hüzünleneceğini bilerek pas geçiyorum uzun bir süreçten sonra buralara geldik. Bu duruma gelen bir kulübün sihirli bir değnekle ayağa kalkmasını bekleyemeyiz. Ayağa kaldırmak için her birimizin eşimize çoluk çocuğumuza sarıldığımız kadar Trabzonspor’a sarılmak zorunluluğumuz olduğunu bilmemiz lazım. Geçmişte yaşadığımız şampiyonluklara ulaşmak için geleceğe bu mirası bırakmak için hepimize görevler düşüyor. Bizim herkesin duasına ihtiyacımız var. Keşke duayla olsa da hepimiz dua etsek ve bu akşam bu işi çözsek. Geçmişte herkes çalıştı bu kulübe sahip çıktı ve başarılar geldi. Taraftar iyisiyle kötüsüyle her zaman yanınızda olan bir şey. Seyirci çok farklı.
 

Büyük hazırlıklar yapıyoruz ve Ramazandan sonra seferberlik başlatacağız. Hep beraber bu kulübü ayağa kaldıracağız. Kulübün bu halde olması hiç birimize yakışmaz. İşlerimiz doğru yapalım samimi bir şekilde çalışalım. Bundan sonra bu sorunu çözelim. Yeni bir döneme girdik. Önümüzdeki dönem çok zorlu olacak. Elimizde 40’a yakın oyuncu var. Trabzonspor KAP’a oyuncu bildirmede başı çekiyordu, o günler geride kaldı. Kapa bildirilen milyonlarca TL tutan oyuncuların çoğu ile yolları ayırma kararı aldık. Bu oyuncuların maliyeti 75-80 Milyon. Bütün bunlar acele etmeden doğru şekilde bir şeyler yapmamız gerektiğini gösteriyor. İnce eleyip sık dokuyoruz. İlkine olmasa da ikinci kamp dönemine büyük oranda hazır olacağız. Takımımız çok iyi oyuncularla değil belki ama doğru oyuncularla kurulmuş olacak. Keşke bütçemiz küçük olsaydı. Oyuncular az olsaydı da maaşlarını zamanında verseydik de Trabzonspor bu durumda olmasaydı. Bizim yaptıklarımızdan sonra takım iyi olacak ve maaşlarının zamanında olduğu geleceğe taşınacak bir Trabzonspor için çalışıyoruz. Kulübümüzü rayına oturtacağız. Böyle olduğunda başarının gelmemesi mümkün değil.
 

Bütün kulüpler bizim düştüğümüz duruma düştü. Trabzonspor’da düştü. Bunların hiçbirinin önemi yok. Trabzonspor’u ayağa kaldırmak söz konusuysa başkanın oyuncunun kim olduğu önemli değil. Kaybettiğimiz yılların bedelini ödemeden buradan çıkacağımızı kimde sanmasın. Bu kadar olan biteni yok sayarak her şeyin bir anda düzeleceğini kimse sanmasın. Hep birlikte bu büyük çöküntünün altından kalkabilecek güce deneyime bilgi ve beceriye sahibiz. Kendi işime ne kadar sadıksam hayatım boyunca ne adar alışmışsam Trabzonspor içinde öyle çalışıyorum. Trabzonspor hepimizden önde gidiyor. Tarihe başaramamış, bir hasarda onlardan yedik diye yazılmamak için her türlü özveriyi her şekilde yapacağımızı biliyorum. Öyle günlerimiz gelecek ki dünyanın her yerinden Trabzonsporluların sandıklardan bayrakları çıkararak şampiyonluk kutlaması yaşayacağımız günlerde olacak. Kötü günümüzde de iyi günümüzde de Trabzonspor’a sahip çıkacağız. Hepimiz için milyonlarca taraftarın umut vaad ettiği yerdir. Buraya saygılı olmamız lazım. Önemli olan buraya gelen kişinin doğru işler yapmasıdır. Bugünler geçecek. Yıllar hızlı geçiyor. Sene sonunda daha iyi yerlerde olmamız lazım. 3-5 seneler sonra geleceğini sağlamlaştırmış Trabzonspro2un şampiyonlukları yakalaması lazım."

TRABZON’A OVA GELDİ

Başkan Muharrem Usta Akyası stadı ile iligli yaptığı açıklamada “Yeni stad yeni hayat bu stad bizim için milat olacak. 2-3 ay sonra herkes stadı görmüş olacak. Trabzonspor’un yeni stadı Karadeniz bölgesinin en büyük yatırımı. Orada bir ovada var. Trabzon’a ova geldi. Trabzon’un tek ovası stadın olduğu yer. Her yönü ile 1. Sınıf bir stat oluyor. Türkiye’de bu stattan daha iyisi bizde var diyemeyeceği bir stad olacak” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler