Trabzonspor taraftarının Passolig çilesi

Trabzonspor karşılaşmalarını izleyebilmek için kombine kart almak için Trabzonspor Ziya bey Tesislerini arayan taraftar kendine muhatap bulamadı.Ovit Tünel çalışmasında görev yapan E. B kombine kart almak için verdiği uğraşı ve karşılığında başından geçen

Trabzonspor taraftarının Passolig çilesi

Trabzonspor karşılaşmalarını izleyebilmek için kombine kart almak için Trabzonspor Ziya bey Tesislerini arayan taraftar kendine muhatap bulamadı.

Ovit Tünel çalışmasında görev yapan E. B kombine kart almak için verdiği uğraşı ve karşılığında başından geçenleri spor servisimiz ile paylaştı.

Erol Bayrak Ovit tünelinde görev yapan bir Trabzonspor sevdalısı ve her yıl düzenli kombine aldığını belirtiyor açıklamasında ve Trabzonlu olmadığını Giresun’da yaşadığını ekleyerek başlıyor sözlerine.

Bugün her yıl sezon açılmadan ben ve 5 arkadaşım kombine kart almak için Geçen yıl uygulamaya sokulan Passolig’in resmi sitesine girdik bu site sürekli hata verdiği için bizde Trabzonspor Ziya bey tesislerini aradık. İlk aradığımız telefona kimse bakmadı. İkinci telefonu aradığımızda telefonun karşı tarafında bize cevap veren beyden yardım istedik kendisi bu konuda bilgisinin olmadığını ve bize yardım edemeyeceğini belirtti. Bizde bunun üzerine Trabzonspor Tesislerini aradık ve telefonda bir bayan bize konunun ne olduğunu sordu bizde kendisine kombine kart alamadıklarını ve Ziya bey tesislerinden de bir sonuç alamadıkları için tesisleri aramak zorunda kaldığımı ifade etti. Telefonda ki bayan Ziya bey Tesislerini aramamız gerektiğini bu konuda bize yardımcı olmayacağını belirterek telefonu kapattı. Biz de tekrar Ziya bey tesislerini aradık bu kez de telefonumuza kimse bakmadı dedi.

Fanatik Trabzonsporlu olduğunu belirten Erol Bayrak Trabzonspor Kulübü gibi büyük bir camiada neden şikayet hattı yok ve biz kendimize nasıl muhatap bulacağız diye dert yandı.

Biz de Haber 61 ailesi olarak soruyoruz ;

Bazı üyeler üye aidatlarını ödemedikleri halde seçimler yaklaşıyor diye bu aidatlar ödeniyor ?

Hüseyin Avni Aker Stadyumunu zaten dolduramıyorsunuz neden ne den kombine alacaklara yardımcı olamıyorsunuz ?

Trabzonspor’da neden şikayet birimi yok ?

Passolig kartı almak isteyenler her sezon 25 TL ödeyecek mi ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor