Trabzonspor taraftarını bakın kime benzetti?

Trabzonspor’un Dinamo Moskova’dan transfer ettiği Douglas Franco, çok güzel bir ülkeye ve şehre geldiğini söyledi. Voetbal International’a özel bir röportaj veren Douglas, Trabzon’da insanların çok yoğun duygular yaşamasını sevdiğini belirterek, “Trabzon

Trabzonspor taraftarını bakın kime benzetti?
Trabzonspor’un Dinamo Moskova’dan transfer ettiği Douglas Franco, çok güzel bir ülkeye ve şehre geldiğini söyledi. Voetbal International’a özel bir röportaj veren Douglas, Trabzon’da insanların çok yoğun duygular yaşamasını sevdiğini belirterek, “Trabzon futbolu çok yoğun yaşıyor. Trabzonspor taraftarı bana Feyenoord’u andırıyor. Çok fanatikler. Rusya’da oynarken özlediğim tutkuyu Trabzon’da buldum” dedi.
 
Çok özel bir ligde forma giydiğini vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, “Sadece iki aydır Trabzon’dayım ama burada özel maçlara çıktım. Mesela geçtiğimiz haftalarda evimizde Galatasaray’a karşı oynadık. Çok fazla fırsat bulduk, hatta kazanmayı hak etmiştik. Sadece Sneijder çok farklı ve fantastik bir oyun oynadı. Örneğin, birkaç hafta sonra Van Persie gibi bir isme karşı takımımı savunacağım” diye konuştu.
 
Kısa sürede şehre ve takımına alıştığını kaydeden Douglas, “Aykut Demir ve Luis Cavanda ile Felemenkçe konuşabiliyoruz. Ayrıca Şota’nın yardımcılarından Laszlo Jambor ile Ajax’ta çalışmıştık. Kalecimiz Esteban Alvarado da benim gibi yeni geldi, vaktimi en çok onunla geçiriyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor