Trabzonspor taraftarından teröre lanet yürüyüşü

Trabzonspor taraftarları, ülkemizde yaşanan terör olaylarına istinaden, 26 Ağustos'ta PKK terörünü kınayan bir yürüyüş düzenleyecek. Konuyla alakalı bi basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor taraftarlar derneği başkanı Bekir Kodalak şu ifadelere yer verd

Trabzonspor taraftarından  teröre lanet yürüyüşü

Trabzonspor taraftarları, ülkemizde yaşanan terör olaylarına istinaden, 26 Ağustos'ta PKK terörünü kınayan bir yürüyüş düzenleyecek.

Konuyla alakalı bi basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor taraftarlar derneği başkanı Bekir Kodalak şu ifadelere yer verdi; 7 Haziran seçimleri sonrası artan terör olayları neticesinde onlarca asker ve polisimizi şehit verdik. Her gün bir terör saldırısı, hainlerce planlanmış pusular, kalleşçe yapılan saldırılar sonucunda vatan evlatları bir bir toprağa düşerken bizleri gözyaşları içinde üzüntüye boğmakta ve bir şey yapamamanın üzüntüsü bizleri kahretmektedir.

Hiç olmazsa bir yürüyüş yaparak dosta düşmana birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik. Şehit ailelerine yalnız olmadıklarını, görev yapan silah altında ki asker ve polislerimize yanlarında olduklarımızı haykırmak istedik. Bu amaçla hiçbir siyasi amacı ve bağı olmayan “TERÖRE LANET” yürüyüşünü düzenlemeye karar verdik. Umuyoruz ki Türkiye’nin sok kalesi olan Trabzon halkı da bizleri yalnız bırakmayacak büyük bir katılımla cümle aleme biz buradayız diyecektir. 26 Ağustos Çarşamba saat 10:00’da eski Tedaş binası önünde başlayacak olan ve meydan parkında İstiklal Marşımızın okunmasıyla son bulacak olan bu yürüyüşümüze tüm halkımızı Ay Yıldızlı ve Bordo – Mavili bayraklarımızla bekliyoruz.

Trabzon’daki tüm kamu kurum kuruluşları, sivil toplum örgütleri, tüm taraftar grupları arkadaşlarımızın da desteğini ve katılımını bekliyoruz. Unutmayalım gün birlik günüdür. Gün askerimize polisimize ve şehit analarımıza babalarına kardeşlerine çocuklarına destek günüdür. Bu yürüyüşümüze uğruna kanlarımızı akıttığımız al bayrağımızla gel sende yanımızda ol!" dedi.

20150824022106.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler