Trabzonspor taraftarından başkana sitem

Trabzonspor’da bugün gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İbrahim Hacıosmanoğlu’nun katılmayışı taraftarların tepkisine neden oldu.Bordo-Mavili camiada her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma töreni geçen yıl olduğu gibi bu yıl da  sönük g

Trabzonspor taraftarından başkana sitem

Trabzonspor’da bugün gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İbrahim Hacıosmanoğlu’nun katılmayışı taraftarların tepkisine neden oldu.

Bordo-Mavili camiada her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma töreni geçen yıl olduğu gibi bu yıl da  sönük geçti. Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sağlık problemleri nedeni ile dün gece apar topar İstanbul’a gittiği ifade edilirken taraftarların bu organizasyonun günler öncesinden bilindiği halde takımın bayramlaşma törenine katılmaması kulüp başkanının bayramlaşmaya gelmeyişi taraftarlarca ciddiyetsizlik olarak yorumlandı.

Futbolcuları yakından görebilmek için uzun yollardan gelen gurbetçi vatandaşların bazıları yaptıkları açıklamada Karadeniz’i kanser öldürüyor diyorlar aslında yalan Karadenizlileri Trabzonspor öldürüyor yorumlarında bulundular.

Trabzonspor başkan yardımcısı Yakup Aslan’ın ise neden bayramlaşama törenine katılmadığı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor