Trabzonspor taraftarına çağrı!

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, bordo mavili ekibin cumartesi günü Antalyaspor ile zorlu ve kritik bir müsabaka oynayacağını belirterek, taraftarları Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na takımını desteklemeye davet etti.   Ligde yeniden çıkışa geç

Trabzonspor taraftarına çağrı!
Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, bordo mavili ekibin cumartesi günü Antalyaspor ile zorlu ve kritik bir müsabaka oynayacağını belirterek, taraftarları Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na takımını desteklemeye davet etti.
 
Ligde yeniden çıkışa geçmek için Antalyaspor maçının oldukça önem taşıdığına dikkat çeken Örem, “Taraftarlarımızın göstereceği tribün desteği takımın özgüvenini artırmada ve güzel bir oyunla sahadan üç puanla ayrılmasında büyük pay sahibi olacaktır” dedi.
 
Örem, “ilk yarının sahamızdaki son lig maçında yeniden kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yetişkiniyle büyük Trabzonspor taraftarını tribünlerimizde görmek istiyoruz. Bu amaçla Yönetim Kurulumuz Antalyaspor maçına özel olarak bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim kararı almıştır. Şimdi hepimize düşen, tribünleri doldurarak oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemektir. Bu maçtan alacağımız üç puan takımın devre arasına daha özgüvenle girmesine ve ligin ikinci yarısında hedeflenen çıkışın yakalanmasında çok önemli olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor