Trabzonspor taraftarı imza parasına isyan etti

Trabzonspor’da transfer belirsizliği tavan yaparken M’bia transferinde yaşanan imza parası krizi taraftarları çileden çıkarttı.Bordo-Mavili takıma Sevilla’dan transfer edilmek için uğraş gösterilen M’bia transferinin pazartesi günü netleşmesi bekleniyor.K

Trabzonspor taraftarı imza parasına isyan etti

Trabzonspor’da transfer belirsizliği tavan yaparken M’bia transferinde yaşanan imza parası krizi taraftarları çileden çıkarttı.

Bordo-Mavili takıma Sevilla’dan transfer edilmek için uğraş gösterilen M’bia transferinin pazartesi günü netleşmesi bekleniyor.

Kamerunlu oyuncu daha Trabzonspor’a imza atmadan birçok taraftardan tepki gördü. Bazı  taraftarlar imza parasının dünyanın sadece 3.sınıf ülkelerinde olduğunu belirterek Trabzonspor Yönetimini ağır şekilde eleştiri yağmuruna tuttu. Bordo-Mavili yönetimin imza parası peşine düşeceğine bu oyuncuyu neden geldiği gibi geri göndermediler. Trabzonspor bu kadar aciz bir kulüp mü. Neden hiçbir yönetici açıklama yapmıyor bunu anlamış değiliz yorumunda bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor