Trabzonspor taraftarı bu uyarıya dikkat!

Trabzonspor'un PFDK'den aldığı cezanın kamuoyunda yanlış anlaşılabilecek bir ceza olmasından dolayı bordo mavili kulüp resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Cezanın kimler için geçerli olduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi;   PFDK

Trabzonspor taraftarı bu uyarıya dikkat!
Trabzonspor'un PFDK'den aldığı cezanın kamuoyunda yanlış anlaşılabilecek bir ceza olmasından dolayı bordo mavili kulüp resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Cezanın kimler için geçerli olduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
PFDK tarafından kulübümüze verilen ceza nedeniyle Bursaspor maçını Kale Arkası ve Maraton’dan tribünlerinden izleyen taraftarlarımız Akhisar Belediyespor maçına giremeyecekler.
 
Bursaspor maçını belirtilen tribünlerde izleyen taraftarlarımız dışındakiler kale arkası ve maraton tribünü için bilet yüklemesi yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor