Trabzonspor taraftara güveniyor

Gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olacak bri takı kurma çalışmaları yapan Trabzonspor yönetimi mali anlamda da gelirleri artırmayı hedefliyor. Mali anlamda dibe vuran Trabzonspor'da yönetim Akyazı Stadı ve TS Club ürünlerinden elde edeceği gelirl

Trabzonspor taraftara güveniyor

Gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olacak bri takı kurma çalışmaları yapan Trabzonspor yönetimi mali anlamda da gelirleri artırmayı hedefliyor.

Mali anlamda dibe vuran Trabzonspor'da yönetim Akyazı Stadı ve TS Club ürünlerinden elde edeceği gelirlerle bu tabloyu tersine çevirmeyi hedefliyor. 
 
Taraftarlardan yeni sezonda kombine almalarını bekleyen yönetim, forma satışlarından da önemli gelir elde etmeyi planlıyor. Gelirleri artırarak mali anlamda kulübü ayağa kaldırmak isteyen bordo mavililer, yeni sezonda sportif başarılara odaklanmanın hesaplarını yapıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler