Trabzonspor tam 245 gündür...

Trabzonspor şampiyonluk düşüncesiyle başladığı sezonda beklediğini bulamadı.   2014-15 sezonunu 5. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden bordo-mavili ekip, bu sezon ise bu hedefin uzağında kaldı. Avrupa'ya erken veda eden, ligde is

Trabzonspor tam 245 gündür...
Trabzonspor şampiyonluk düşüncesiyle başladığı sezonda beklediğini bulamadı.
 
2014-15 sezonunu 5. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden bordo-mavili ekip, bu sezon ise bu hedefin uzağında kaldı. Avrupa'ya erken veda eden, ligde ise beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan bordo-mavililer, 24 Nisan Pazar günü evinde oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanarak, bu sezon üzdüğü taraftarını sevindirmek istiyor.
 
İSTANBUL TAKIMLARINA KARŞI BAŞARIYI ARAR OLDU
 
2014-15 sezonunda İstanbul'un 3 büyükleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçlarda 2'şer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alan bordo-mavililer, söz konusu maçlarda Beşiktaş'a iki maçta yenilirken, Galatasaray ile oynadığı iki maçı kazanma başarısı göstermişti. Fenerbahçe ile oynadığı iki maçta ise beraberlik elde etmişti.
 
245 GÜNDÜR DERBİ GALİBİYETİNE HASRET
 
Trabzonspor bu sezon derbi galibiyetini ise ligin 2. haftasında Beşiktaş karşısında elde etti. 22 Ağustos 2015'de İstanbul'da oynanan maçta rakibini 2-1 mağlup eden Trabzonspor söz konusu tarihten sonra İstanbul'un 3 büyük takımı karşısında galibiyet elde edemedi. Trabzon ekibi bu sezon oynadığı 5 derbi müsabakasından 1 galibiyet elde ederken, 4 maçtan ise sahadan yenik ayrıldı.
 
MUHARREM USTA İLK GALİBİYETİNİ YAŞAMAK İSTİYOR
 
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakaları çok özel karşılaşmalar olarak değerlendiren Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise bordomavili takımın başında ilk derbi galibiyetini yaşamak istiyor. 5-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimlerde başkan olan Muharrem Usta'nın, Trabzonspor'un başında başkan olarak yer aldığı Beşiktaş ve Galatasaray müsabakaları kaybedilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor