Trabzonspor Svensson için bastırıyor

Trabzonspor’un sağ bek arayışlarında artık sona gelindi.

Trabzonspor Svensson için bastırıyor
Yeni sezon öncesinde son takviyesini bu bölgeye yapacak olan Bordo-Mavililer, şu ana kadar ortaya koydukları tekliflere yanıt beklemeye başladı. Norveç ekibi Rosenborg’un 23 yaşındaki futbolcusu Svensson, Fırtına’nın önceliği durumunda ama alternatifler de yok değil. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Svensson’dan gelecek yanıtı bekleyelim” değerlendirmesi üzerine diğer isimleri şimdilik askıya alan Trabzonspor Yönetimi, Norveç telsilcisine, “Ligimiz başlıyor. Bir an önce transferi bitirmek istiyoruz. Bize en geç hafta başına kadar yanıt verin” çağrısını yaptı. 

Zeki’den memnun ama... 

Şu an için Trabzonspor’da savunmanın sağında, geçtiğimiz sezonu Kayserispor’da bitiren Zeki Yavru alternatifsiz durumda. Zeki’nin performansından memnun olan Yanal, yine de bu bölgede takım içi rekabet olmasını istiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler