"Trabzonspor şike ile doğru düzgün mücadele etmedi!"

Trabzonspor'da gerçekleşecek olan kongre ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkındaki düşüncelerini açıklayan Hatayoğlu, Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'a maddi manevi zarar verdiğini vurguladı. Hacıosmanoğlu'un görevden gitmesi için ortaya koydu

"Trabzonspor şike ile doğru düzgün mücadele etmedi!"

Trabzonspor'da gerçekleşecek olan kongre ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkındaki düşüncelerini açıklayan Hatayoğlu, Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'a maddi manevi zarar verdiğini vurguladı.

Hacıosmanoğlu'un görevden gitmesi için ortaya koydukları tavrın sonuna kadar devam edeceğini belirten Hatayoğlu, "Normalde daha erken zamanda kongrenin yapılması lazımdı. Trabzonspor'da şu an 1,5 senesi mahkeme kararı ve Yargıtay'ın onaması ile beraber gayrimeşru bir yönetim var. İnatla yönetim kongreye gitmedi. 11'e yakın yöneticisini fire verdi hala devam ediyor. Aralık'ta ama daha erken, eninde sonunda bu kongre olacak. Biz elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Aidat ödeme için çok kısa bir zaman kaldı. Burada taraftarlara sesleniyorum; herkes aidatlarını ödesin ve kongrede adayına destek olsun. Biz kesinlikle Hacıosmanoğlu'nun gitmesi için ortaya koyduğumuz tavrı sonuna kadar devam ettireceğiz. Hiçbir başkan adayıyla dirsek temasımız söz konusu değildir. Kongre süreci başlayınca, resmi adaylar ortaya çıkar ve biz de kararımızı veririz. Olmazsa olmazımız; Hacıosmanoğlu ve tüm bu olan olumsuzluklara göz göre göre 'evet' diyen bu yöneticileri, bu kulüpten uzaklaştırmak ve yeni gelen yönetimin de kesinlikle İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin 2 senedir Trabzonspor'a vermiş olduğu zararların hesabını sorma taahhüdüdür. Trabzonspor, maddi manevi İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde çok büyük zararlar görmüştür. Yapılacak olan kongrede kişilerle değil Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda oy kullanmayı denesinler" diye konuştu.

"TRABZONSPOR, ŞİKE İLE DOĞRU DÜZGÜN MÜCADELE ETMEDİ"

Trabzonspor'un CAS'a yaptığı başvuruyu da değerlendiren 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, "Şu an ortada olan başvuralar birer safsata. Trabzonspor gerek Sadri Şener, gerek İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde şike ile doğru düzgün mücadele etmedi. Sadece görüntüde 'mücadele ediyoruz' diye gözüktüler. Fenerbahçe Avrupa'dan men cezası aldığı zaman CAS'a başvurdu. CAS bu cezayı az bulduğunu bildirdi. Trabzonspor, avukatlarıyla beraber CAS'a bu anlamda müdahil olalım diye Hacıosmanoğlu arandı. Ama ne yazık ki İbrahim Hacıosmanoğlu, Nusret Yılmaz'ın söylemleriyle; 4 gün boyunca ne telefonlarına çıkmış ne de karşılarına çıkmış. Bu başvuru yapılmadı. Bugün UEFA'dan reddedilmesinden dolayı CAS'a başvurulmuş. Ne netice verecek bunu hep beraber göreceğiz" açıklamalarında bulundu.

Hatayoğlu sözlerini şöyle sonlandırdı; İbrahım Hacıosmanoğlu ve yönetimi Trabzonspor tarihinde yapılan en büyük yanlışları yapmıştır,tüm zamanların toplamanından Trabzonspor'a telafisi çok zor maddi manevi zararlar vermişlerdir.Buradan tekrar ediyorum,İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi Trabzonspor'dan Ya gidecek ya gidecek ve yaptıklarının hesabını kesinlikle verecektir.Mücadelemiz bu yönde olacaktır ve seçilcek başkan ve yönetime destek vermemiz için olmazsa olmaz şartımız olacaktır.Trabzonspor hiç kimsenin kendi egolarını tatmin etme yeri değildir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler