Trabzonspor sezonu ne zaman açacak?

Trabzonspor, Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı, 4. sırayı kapma fırsatını kaçırarak, yoğun bir tempoyla karşı karşıya kaldı. Avrupa Ligi gruplarına 3. ön eleme oynayarak katılmaya hak kazanan Bordo-Mavililer, ilk maçına 16 Temmuz'da çıkacak. Avrupa, Türkiye

Trabzonspor sezonu ne zaman açacak?

Trabzonspor, Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı, 4. sırayı kapma fırsatını kaçırarak, yoğun bir tempoyla karşı karşıya kaldı. Avrupa Ligi gruplarına 3. ön eleme oynayarak katılmaya hak kazanan Bordo-Mavililer, ilk maçına 16 Temmuz'da çıkacak.

 
Avrupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig'e havlu attıktan sonra Trabzonspor'un tek hedefi sezonu dördüncü sırada bitirmekti. Tüm planlarını dördüncülük üzerine kuran Bordo-Mavililer'de bu hedef de şaştı. Sezonun son maçında Sivasspor'la 1-1 berabere kalan Karadeniz temsilcisi, Başakşehir’in puan kaybettiği haftada 4. sıraya çıkma fırsatını kaçırdı. 
 
Fırtına, böylelikle ligi 5. sırada bitirerek Avrupa Ligi gruplarına katılmaya 3 ön eleme maçı oynayarak hak kazandı. 
 
Öyle ki, Bordo-Mavililer hazırlık kampına erken başlamak zorunda. Buna göre Fırtına, Avrupa Ligi ilk ön eleme maçını 16 Temmuz'da rövanş karşılaşmasını ise 23 Temmuz'da oynayacak. Haziran ayının ortalarında buluşacak olan Trabzonsporlu futbolcuları tempolu ve yoğun bir dönem bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor