Trabzonspor Seri İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in geri kalan bölümünde seri galibiyetler almayı planlayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak kötü istatistiğini değiştirmek istiyor. Ligin ilk iki haftasında Bursaspor ve Beşiktaş'ı yenerek üst üste iki

Trabzonspor Seri İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in geri kalan bölümünde seri galibiyetler almayı planlayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak kötü istatistiğini değiştirmek istiyor.

Ligin ilk iki haftasında Bursaspor ve Beşiktaş'ı yenerek üst üste iki maç kazanan bordo-mavililer, söz konusu maçların ardından ligde oynadığı 24 maçlık periyotta üst üste iki galibiyet elde edemeyerek kötü bir tablo çizmişti. Milli ara öncesi sahasında Medicana Sivasspor'u yenen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor müsabakasını kazanarak ligin geri kalan bölümünde seri galibiyetler elde etmeyi hedefliyor.

Bu sezon yaşadığı şansızlıkları ligin geri kalan bölümünde bir kenara bırakıp, sadece sahaya odaklanmak isteyen bordo-mavililerde, Teknik Direktör Hami Mandıralı da sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Kısıtlı kadro nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşayan genç teknik adam, alternatifli bir kadroya sahip olmasıyla birlikte kafasındaki oyun planına göre sahaya süreceği isimleri belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor